Hirdetés

Baldur's Gate 3, Quake 2 és GTA: Vice City Stories - ezzel játszunk a hétvégén

|

Agynyúzókkal, földönkívüliekkel és piti gengszterekkel nézünk farkasszemet a következő napokban.

Hirdetés

Egy darabig még biztosan nem szabadul az elménk az illithidek mentális csápjainak szorításából, ami annyira erős, hogy még azokat is ámulattal töltik el a Baldur's Gate 3 sorra feltárulkozó, mindig új meglepetésekkel szolgáló rétegei, akiknek egyébként nem kenyere a D&D, a fantasy, vagy úgy általában a szerepjátékok világa. De nem a Larian RPG-je az egyetlen alkotás, amelyik képes elcsavarni a fejünket, megunhatatlan klasszikusok és szórakoztató multis címek is előkerülnek a következő napokban.

HP - A MINTROCKET gondozásában készült Dave the Diver teljesen véletlenül került az utamba, és most alig bírok leszakadni róla, annyira megfogott az egyedi hangulata, meg a teljesen hülyén zseniális koncepciója. A pocakos búvár-felfedező-sushi pincér szerepmodell testhezálló feladat számomra, ezzel fogom tölteni a hétvégém, csak ajánlani tudom egyelőre nektek is.

Paca - Igazából Baldur's Gate 3-azhatnék is, hiszen azon kevés játékok egyike, ami megjelent Macre, viszont felfedeztem egy PSP-emulátort, ami kifogástalanul, 4K-ban futtatja a GTA: Vice City Storiest, mely hivatalosan most épp sehonnan nem elérhető, és a Liberty City Storieszal ellentétben úgy tűnik, a Rockstar nem akarja kiadni iOS-re és Androidra. Ahelyett, hogy a legújabb játékokkal játszanék, 17 éves elmaradást pótolok be. 

Hirdetés

Csirke - Elkezdődött a fürdőszobánk teljes felújítása, úgyhogy jelenleg az apokaliptikus körülményeken próbálok úrrá lenni, és a játékra kevés időm marad, maximum egy kis Zelda fér bele Switchen, ha már tényleg teljesen lerongyolódtak az idegszálaim. 

Kaci - Lassan de biztosan közeledik az EA Sports FC megjelenése, én pedig hónapok óta pihentetem a FIFA-t, úgyhogy itt az ideje, hogy egy kicsit visszarázódjak a cselezések és büntetők világába. Augusztus végén egyébként is elvonulunk pár napra a haverokkal, jól fog jönni a rutin.

Hunter - Itt vannak az unokatesóim nyaralni, akik hatalmas Super Smash Bros.-rajongók lettek (amihez semmi közöm sincs). Szóval a következő napokban valószínűleg kézről-kézre járnak a kontrollerek, ahogy egymást próbáljuk legyűrni Ryuval. Aztán ha megunták, akkor átváltunk Mario Kartra.

Szada - Mostanában minden egyes szabad percemben a Baldur's Gate 3 feltérképezése zajlik, de ezen a hétvégén a nyaralásé, a pihenésé lesz a főszerep, ezért az olvasás (élen egy Deadpool mangával) fog dominálni egy kellemesen hűs ital társaságában a Duna-parton. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Zs - Már épp kezdtem szomorú lenni, hogy megfelelő PC híján kimaradok a Baldur's Gate III körüli hype-ból, amikor a Microsoft és a Bethesda ledobták a Quake II 4K-s újrakiadását. Ugyan Game Passben is elérhető a cucc, de én megveszem, mert bérelt helye van a gyűjteményemben, ahogy a hétvégi teendők listáján is.

Kivi - Jelentős patch rázta fel újból a Dota 2-t, a szokásos csapattal el is kezdjük tesztelgetni a megváltoztatott hősöket. Emellett újra előveszem a Gran Turismo 7-et is - szimulátorversenyzői babérokra eszemben sincs törni, viszont meghozta a kedvem a mozi néhány komolyabb futamhoz. Plusz ki is próbálom az új Nismot, amit a filmben látott modell alapján terveztek.

Chava - Folytatom kalandozásaimat a Baldur's Gate-ben (az elsőben!). Pelyhedző állú paladinként délnek tartok a Kardpart mentén egy gyerekkori barát és pár új cimbora társaságában, hogy kiderítsük mi igaz a nashkeli vasércbányákról szóló hírekből.

De ennyi legyen is elég rólunk. Most rajtatok a sor, hogy eláruljátok, mivel játszotok ezen a hétvégén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)