Hirdetés

Béna vagy PUBG-ben? Készült egy külön játék, amiben gyakorolhatsz

|

A battle royale műfaj olyan népszerű, hogy már egy külön gyakorlóprogram is készült hozzá.

Hirdetés

Egymást érik a különböző battle royale játékok, amelyek a PUBG farvizén próbálnak meg vásárlókra szert tenni. Ezek között vannak béna klónok és egyedi csavarral megáldott alkotások is, egy dolog azonban szinte állandó: idő kell ahhoz, hogy az ember jobb legyen.

Hirdetés

A mai napig nem értem, miért nincsenek végtelenül egyszerű, CS:GO-szerű training programok akár a Siege-ben, akár a PUBG-ben. Úgy látszik a Trickjump Games fejlesztői is hasonló cipőben járnak, és elegük is lett abból, hogy semmi nem készít fel arra a pillanatra, amikor találkozol valakivel Pochinkiben. Ezért alkották meg a Battle Royale Trainer nevű játékot, amiben különböző fegyverekkel gyakorolhatjuk a tűzharcot. Nem egy az egyben másolja a PUBG-s mechanikákat, de kétségtelen, hogy sokat tud segíteni.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)