Hirdetés

Battlefield 1 - mozgásban a They Shall Not Pass DLC

|

Egy közel negyedórás gameplay videóval végre belekóstolhatunk a They Shall Not Pass kiegészítőbe , így többek között a Soissons térképet is láthatjuk élesben.

Hirdetés

A DICE ígéretéhez híven frissítette a Battlefield 1 tesztszerverét a francia DLC tartalmaival, ezáltal egy nagyobb közönséggel tesztelhetik az izgalmas újdonságokat. 

A They Shall Not Pass négy új pályát (Fort De Vaux, Soissons, Verdun Heights, Rupture), egy új játékmódot (a Rush és a Conquest keverékének számító Frontlines-t), továbbá az új Elite Class-t, a francia Trench Raider-t teszi elérhetővé, amik mellett bekerülnek új járművek is, például a Char 2C Behemoth és St. Chamond tankok. A frissítés a soissons-i csatát, valamint a Behemoth-ot és St. Chamondot tette kipróbálhatóvá (beleértve az utóbbi titkos szárnyas fegyverét is), amelyről a lövöldékben otthonosan mozgó Westie készített gameplay videót, bemutatva az érdekesnek tartott részleteket: 

A Battlefield 1 új DLC-je, a They Shall Not Pass várhatóan márciusban fog megjelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)