Hirdetés

Battlefield 1 - mennyire hiteles történelmileg?

|

Mennyire sikerült eltalálni a Battlefield 1 fejlesztőinek a történelmi részleteket? Az alábbi videóból minden kiderül!

Hirdetés

Örömkönnyekben tört ki a játékvilág, amikor kiderült, hogy valaki végre vette a bátorságot arra, hogy egy igazán komoly, első világháborús akciójátékot fejlesszen, viszont mint minden történelmi játék esetében, itt is felmerül a kérdés, hogy mennyire sikerült pontosan ábrázolni az adott korszakot?

Már lassan eljutunk arra a pontra, hogy mindenki túltette magán a Battlefield 1 trailer zsenialitásán, szóval el is kezdhetjük ízekre szedni a rövidke előzetest. Indy Neidell is erre gondolt, ugyanis részletes videójában körüljárja, hogy a trailer alapján mennyire mondható történelmileg hitelesnek a játék.

A tapasztalatai alapján elmondható, hogy a DICE csapata becsülettel utánajárta témának, ha el is tértek a valóságtól, az valószínű, hogy inkább a játékmenet egyensúlya miatt történt. Egyébként ha szeretitek az ilyen elemzéseket, akkor érdemes Flakfire hasonló videóját is megnézni, mert szintén nagyon színvonalas és alapos munka:

Ti mit gondoltok? Fontosabb a játékmenet, mint a történelmi pontosság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)