Hirdetés

Battlefield 2142 - Vajon tényleg?

|

A Shacknews a minap készített egy rövid interjút a Digital Illusions egyik vezető producerével, Dan Blackstone-nal, ahol a fejlesztők jövőbeli terveiről is szó esett. Igazából az interjú nagy része egyáltalán nem érdekes, főként konzolokra vonatkoznak a kérdések, de az utolsóra érdemes odafigyelni. A Battlefield sorozat jövőjét illetően Blackstone a következőt válaszolta: "Igazán nagy bejelentésre készülünk, szóval készüljetek fel! Egy korábbi, velem készített interjúban is feltették már ezt a kérdést, és akkor is csak egy utalással szolgálhattam. Úgy fair, ha most is csak annyit mondok, hogy 3213/3X2. Vagy más szavakkal négyzetgyök 4588164." Nos, számológépet ragadva mindenképp 2142 jön ki. Ha ez az, amire gondolunk, akkor a készítők továbbra is megmaradnak a bűvös 42-es számnál, csak épp hozzáadtak kétszázat. Ebből pedig arra következtethetünk, hogy a Battlefield következő része a távoli jövőben játszódik.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)