Hirdetés

Battlefield 4 - a next-gen konzolokkal még könnyebb lesz frissíteni

|

Lassan már az ajtóban toporog a Battlefield 4 béta, ám addig is egy rövidke beszámolót hoztunk el nektek a next-gen konzolokkal kapcsolatban.

Hirdetés

Patrick Bach, a DICE vezető producere elmondta, hogy "Az embereknek nem kell tovább szenvedniük a frissítésekkel és azok folyamatával."

Ahogy az a beszélgetésből és egyéb korábbi forrásokból is kiderül, az Xbox One és a PlayStation 4 konzolokon akkor is képes frissülni majd a Battlefield 4, amíg a készülék készenléti módban van.

 

A DICE mindig is híve volt annak, hogy frissen megjelent játékaikat még hónapokon keresztül ápolgatták és dédelgették, kiemelt szerepet adva a közönség visszajelzéseinek és ez most sem lesz másképpen a cég ígéretei alapján.

A Battlefield 4 november elsején jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 4-re, később pedig next-genre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)