Hirdetés

Battlefield 4 - nem lesz több új tartalom?

|

A DICE LA producerének nyilatkozata arra utal, hogy lezárult egy korszak a Battlefield 4 esetében, ami teret adhat valami újnak.

Hirdetés

A negyedik Battlefield 2013 végén mutatkozott be a DICE gondozásában (a Battlefield Hardline-t a Visceral fejlesztette), azóta pedig számos frissítést, javítást és DLC-t kapott a program. Sőt, időközben még azt is pletykálták, hogy idén újabb tartalmakkal bővülhet, miközben az Electronic Arts 2016-ra már egy új Battlefield játékkal készül, amely a feltételezések szerint az első világháborúban játszódhat. 

A "lesz vagy nem lesz még Battlefield 4 tartalom" üggyel kapcsolatban a DICE Los Angeles-i stúdiójának producere, David Sirland öntött tiszta vizet a pohárba, ugyanis Twitteren megerősítette, hogy a játék korábban fellőtt tesztszervere (CTE - Community Test Environment) ugyan megmarad, viszont a jövőben nem fog újdonságokkal bővülni, vagyis lényegében lezárult egy korszak az FPS életében: 

Az, hogy a CTE-re nem jön több tartalom a mi olvasatunkban azt jelenti, hogy a DICE már inkább a következő Battlefieldre koncentrál és nem fog több DLC-t gyártani a Battlefield 4-hez, noha Sirland egyelőre nem tett utalást a szerver lelövésére. A Battlefield 5-öt (vagy nevezzék akárhogy) az Electronic Arts vélhetően az E3-at megcélzó, saját konferenciáján jelenti majd be, méghozzá június 12-14 között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)