Hirdetés

Battlestar Galactica játék közeleg Xbox-ra

|

Azt már tudtuk, hogy a Sierra egy Battlestar Galactica játékkal készül az E3-ra, most azonban hivatalos megerősítést nyert, hogy az Xbox Live Arcade szolgáltatásán keresztül lesz elérhető.

Hirdetés

A játék egy akció játék lesz, ami komoly single player hadjáratot fog tartalmazni. Azt még nem tudjuk, hogy a játékban a Tv sorozat történéseit élhetjük át, vagy egy mellékszálon fog futni a játék cselekménye, de biztos, hogy számos küldetést a sorozatból emeltek át. A program multiplayer része tartalmazni fogja a Firefight, a Skirmish és a Domination módot. A multiban nyolcan harcolhatunk egymás ellen, Cylon és emberi űrhajókba pattanva. A PC-s verzióról egyelőre nincsenek biztos információk.
A Sierra Online még két játékot tervez a Live Arcade-ra, az egyik a körökre osztott stratégiai Attack! lesz, a másik a Switchball nevű ötletes puzzle játék.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)