Hirdetés

Becsődölt a Star Trek Online korábbi fejlesztője

|

Egyes források szerint a név- és profilváltozáson átesett fejlesztőcsapat új csapásvonala kérészéletűnek bizonyult.

Hirdetés

Nem folyt le túl sok víz a Dunán azóta, hogy kiderült, az MMO-kra specializálódott Perpetual sorban a második projektjét is ejti, majd nevét P2 Entertainment-re változtatva az alkalmi játékosok által alkotott piaci szegmens malacperselyére vetette szemét.
A Warcry szerint ennél messzebre nem is jutottak a srácok ugyanis hivatalosan lehuzták a rolót és beszüntettek mindennemű további tevékenységet. Arról, hogy ez miként hat az általuk több fejlesztőcsapat számára is licencbe adott, MMO-k fejlesztéséhez használatos Perpetual Entertainment Platform sorsára, egyelőre nem szól a fáma.
A Perpetual, vagy P2, ha így jobban tetszik, tehát nem volt képes beírni magát a játékok nagykönyvébe, s csupán két befejezetlen projektet (Gods & Heroes: Rome Rising, Star Trek Online) , s egy halom összetört szívű rajongót hagytak maguk után.

 

Gods & Heroes: Rome Rising

gnh_contest_ss.jpg



Star Trek Online

starship02.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)