Hirdetés

Bejelentettek egy új Hitman-játékot, és ez még nem minden

|

Az IO Interactive már 25 éve létezik, amit egy vadonatúj projekttel és a Hitman: World of Assassination számos tartalmával ünnepelnek meg.

Hirdetés

1998. szeptember 16-án alapították a dán IO Interactive-ot, a csapat pedig már rögtön a legelső címével beírta magát a játéktörténelembe, hiszen a Hitman: Codename 47-tel indítottak. A szériát aztán olyan emlékezetes részekkel bővítették, mint a Hitman 2: Silent Assassin, a Hitman: Blood Money és a Hitman: Absolution (amellett, hogy olyan különlegességeket is összehoztak, mint a Freedom Fighters vagy a Kane & Lynch: Dead Men), aztán 2016-ban rebootolták a 47-es ügynököt. 

Az első újragondolt részt két folytatás követte (2018-ban és 2021-ben), majd az egészet összeolvasztották és megszületett a Hitman: World of Assassination, amely az alapjátékokon kívül magába foglal minden extra tartalmat is, beleértve a roguelike játékmódot is. 

Hirdetés

A stúdió a 25. évfordulója kapcsán készült bejelentésekkel. Egyrészt október 5. és 27. között számos tartalom érkezik a Hitman: World of Assassinationbe: megbízás (Puzzle Box), kihívások (Faster Than Rocco, A Nightmare in Hawkes Bay, Codename 47) és ezekkel feloldható felszerelések, játékfrissítés, Twitch Drop, valamint kiiktatandó célpontok (Bad Boy, The Food Critic, The Drop). Íme a menetrend: 

Másrészt az IO Interactive bejelentett egy új játékot is: a Feral Interactive-val együttműködésben készül a Hitman: Blood Money - Reprisal, amely a klasszikust hozza el új platformokra számos újítással. A Blood Money Reprisal tizenkét szabadon megközelíthető küldetést vonultat fel a párizsi operától a New Orleans-i utcákig olyan új funkciókkal, mint az Instinct Mode, a mindig látható minitérkép és olyan játékmenet-fejlesztések, amiket a széria későbbi részei inspiráltak. 

A Hitman: Blood Money - Reprisal még idén ősszel jön iOS- és Android-eszközökre, valamikor a téli hónapok során pedig megérkezik Nintendo Switchre is. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)