Hirdetés

Bemutatkozott a Marvel Rivals, ami lényegében egy marveles Overwatch

|

Egy free-to-play hero shooterre számíthatnak a Marvel-rajongók.

Hirdetés

A napokban érkezett róla jelentés, hogy a Marvel és a NetEase Games összebútoroztt egy AAA-kategóriás multis FPS erejéig, amely a Marvel univerzumban kapott helyet, és a pletyka ezúttal igaznak bizonyult. A Marvel Games ugyanis most hivatalosan is bemutatta a Marvel Rivals névre keresztelt, csapatalapú PvP shootert, amely teljes egészében a Marvel hőseire támaszkodik.

Az első információk alapján a Marvel Rivals egy izgalmas, gyors tempójú, kooperatív élmény lesz, amelyben hatfős csapatok küzdenek meg egymással a győzelemért, méghozzá rombolható környezetben. A hősfelhozatalt többek között olyan karakterek erősítik, mint Vasember, Pókember, Hulk, Fekete Párduc, Doctor Strange, Skarlát Boszorkány, Űrlord, Mordály, Groot és sokan mások. 

Hirdetés

A Call of Duty és Battlefield veteránokat is felvonultató fejlesztőcsapat az erős névsor mellett dinamikus hős-szinergiát is ígér, különböző kombinációkat hozhatunk össze a hősökből, amik felerősítik a képességeiket. Az alábbi, beharangozó trailerben láthatjuk is, ahogy Mordály és Groot, vagy éppen Hulk és Vasember összedolgoznak. Nézzétek meg az első trailert, mielőtt továbbmegyünk:

A Marvel Rivals a többi free-to-play játékhoz hasonlóan folyamatosan fejlődik és bővül majd, az új szezonok vadonatúj karaktereket, pályákat és egyéb újdonságokat hoznak majd, valamint tovább mesélik a történetet is, amelyért a NetEase írói csapata felel. Ebben Doctor Doom és jövőbeli, 2099-es énje brutális csatába keverednek, ami miatt számtalan univerzum ütközik össze. Hogy a dolgok ne forduljanak még rosszabbra, a multiverzum hőseinek és gonoszainak félre kell tenniük a nézeteltéréseiket, és össze kell fogniuk, hogy megmentsék mindazt, amit ismernek és szeretnek. Ennek köszönhető az, hogy a karakterek között olyanok is felbukkannak, mint Loki és Magneto. 

A Marvel Rivals PC-re jön (Steamre és Epic Games Store-ra), és bár megjelenési dátumot nem kapott, azt bejelentették, hogy májusban elrajtol az első zárt alfa teszt. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)