Hirdetés

BioShock - önállóan is megvásárolhatjuk a felújított játékokat?

|

Jelenleg csak a BioShock: The Collection részeként kaphatók, de ez hamarosan változhat.

Hirdetés

Nagyon szorítunk azért, hogy a The Game Awardson, vagy legkésőbb a jövő évi E3-on ott legyen a 2K Games egyik képviselője, és bejelentsen egy új BioShockot, Borderlandset (netán Battleborn 2-t!), vagy bármit mondjon arról, mivel foglalkozik most a fejlesztőcsapat. Egy darabig el lehet tengődni a Grand Theft Auto Online bevételein (az anyacég ugye a Rockstar anyacége is) meg az NBA 2K19 mikrotranzakcióiból származó milliókon, de tudna azért ez a csapat másképp sok pénzt keresni. 

Hirdetés

2016 óta elérhető a BioShock: The Collection, mely a sorozat eddig megjelent három részének kipofozott változatait tartalmazza. A PEGI most egyenként is korhatárbesorolással látta el a játékokat, így valószínű, hogy aki csak az egyik részt szeretné újrajátszani vagy pótolni, nemsokára simán megteheti. Sajnos switches változatokra utaló nyom nincs, pedig nagyon szívesen magunkkal vinnénk a játékokat; igaz, a BioShock már megjelent iOS-re, de nem volt az igazi.

Melyik szerintetek a legjobb az első rész, a második rész és az Infinite közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)