Hirdetés

Bizarr adatokkal mutatja be a Blizzard 2023-as teljesítményünket

|

Búcsúzunk lassan az idei évtől, több stúdió számot vet játékai eredményeivel, a Blizz kicsit formabontó számokkal.

Hirdetés

Akár a Warcraft, akár a Diablo, akár az Overwatch világát hívod otthonodnak, mindegyikben történt ez-az 2023-ban. A Blizzard folyamatosan szállította az új tartalmakat, így mindig volt csinálni valamit, aminek köszönhetően elképesztő adatokkal zárja a stúdió az évet. Az már önmagában lenyűgöző eredmény, hogy 1 milliárd karakter született Sanctuary és Azeroth világában, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

A World of Warcraft: Dragonflight első szezonjának vérszomjas sárkánya, Raszageth 48 millió halált okozott, de cserébe a Diablo IV játékosok lemészároltak 950 milliárd szörnyeteget. Sanctuaryban 37 millió élet végét jelentette a Butcher feltűnése, míg az Overwatch arénában D.Va mechája volt az egyik legnagyobb mészáros a 26 milliós eredményével. Ki ne jönne ünnepi hangulatba ennyi hentelést látva?

Hirdetés

Az alábbi poszt képeire kattintgatva további különleges adatok birtokába juthatsz:

Az Overwatch folyamatosan kapta az új szezonokat és bérleteket, hasonlóan a Diablo IV-hez, ami Season 2 mellett egy karácsonyi partit is elindított néhány napja. A World of Warcraft modern és Classic verziói is új tartalmakat kapnak néhány havonta, így akármelyik Blizzard játékot is pörgeted, nem fogsz unatkozni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)