Hirdetés

Ezek a vírusirtók lassítják legkevésbé a számítógéped

|

A gépünk biztonságánál kevés fontosabb dolog van, viszont a vírusirtók egyik idegesítő tulajdonsága, hogy a folyamatos védelemért cserébe olykor több erőforrást foglalnak le, mint szeretnénk.

Hirdetés

A vírusirtónk kiválasztása az egyik olyan dolog, amire talán nem mindig szánunk annyi időt, amennyit kellene, ráadásul ilyenkor általában csak a vírusok elleni védelem mértéke az, ami alapján keresgélünk. Egy friss teszt során viszont egy másik nagyon érdekes szempont alapján hasonlították össze a piacon kapható különböző programokat.

Az sem mindegy például, mennyire lassítja a gépünket a biztonságát garantáló szoftver. A vírusirtókat rengeteg szempont szerint folyamatosan tesztelő AV-Comparatives szerencsére helyettünk is elvégezte ezt a nem éppen egyszerű felmérést, amiből kiderül, melyik megoldás mennyit kér kölcsön a gépünk erejéből a tökéletes védelemért. Amint az alábbi táblázatból kiderül, a legnépszerűbb programok általában a legjobb kategóriába kerültek.

Azért van különbség a háromcsillagos mezőben lévő szoftverek között is, a részletes listát megtaláljátok a PC World kapcsolódó cikkében, ahol a teszt lebonyolításának módjáról is olvashattok.

Ti mi alapján szoktatok vírusirtót választani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)