Hirdetés

Bladestorm: Nightmare - késik a megjelenés

|

A Koei Tecmo elhalasztotta a százéves háborút kissé kiszínezve elmesélő játéka felújított változatának megjelenését, de már tudjuk az új dátumot is.

Hirdetés

2007-ben jelent meg a Bladestorm: The Hundred Years' War, mely a franciák és angolok közt a 14. és 15. század folyamán zajló, egyébként valójában 116 évig tartó százéves háborút vette alapjául, de azért nem ragaszkodott annyira a valós eseményekhez. A Nightmare kiadást sárkányokkal és egyéb mítikus lényekkel turbózták fel.

Mi egy zsoldos szerepében irányíthatunk osztagokat, az új változatban akár egyszerre négyet, akiknek erejét kombinálva erősebb támadásokat vihetünk be. Ritka a jó valós idejű stratégiai játék konzolokon, az eredeti is csak 60-70 körüli értékeléseket kapott (ami az eltorzult értékelési rendszerben az erős közepes kategória), az Omega Force viszont újra megpróbálja, most PS3-on, PS4-en és Xbox One-on. A koncepció, főleg a Nightmare mód egész érdekes, úgyhogy ha nektek is tetszik, az új dátum szerint március 20-tól próbálhatjátok ki. Ha még nem tetszik, nézzétek meg az alábbi trailert, ami ugyan már nem új, de szerintünk van rá egy kis esély, hogy még nem láttátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)