Hirdetés

Heroes of the Storm - újra elindul a Heroes of the Dorm

|

A Blizzard újra összeáll az ESPN sportcsatornával, hogy megszervezzék a főiskolásokat megcélzó Heroes of the Dorm bajnokságot.

Hirdetés

Tavaly szervezte meg először az amerikai ESPN csatornával karöltve a Heroes of the Dorm nevű bajnokságot, melyben főiskolás Heroes of the Storm játékosok versengtek azért, hogy egy kicsit könnyítsenek a méregdrága tandíjak súlyán. A dolog elég jól sikerült, ugyanis idén visszatér a rendezvény.

Márciusban kezdődik a bajnokság, melyben az Egyesült Államok fősulis hallgatói megküzdenek egymással és megéri jelentkezni, mert félmillió dollárt osztanak szét majd a nyertesek között, melyet a tandíjaik fedezésére használhatnak fel. Habár a bajnokságot elsősorban az ESPN3 csatornán fogják közvetíteni, a meccseket a YouTube-on és a Twitchen is figyelemmel kísérhetjük majd.

A tavalyi Heroes of the Dorm mellett egyébként a Blizzard korábban egy másik nagyobb bajnokságot is bejelentett, mely a Road to Blizzcon nevet kapta. Ki tudja, talán a fősulis foci mellett fősulis esportokra is rákapnak majd az amcsik. Ti követitek majd a meccesket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)