Hirdetés

Brutálissá teszi az Assassin's Creed Mirage-t egy új játékmód

|

A Ubisoft egy új frissítéssel még több kihívás elé állítja a játékosokat.

Hirdetés

A Ubisoft híres arról, hogy hosszú ideig támogatja a játékait plusztartalmakkal, az Assassin's Creed Valhalla például 2020-ban jelent meg, és 2023 februárjában kapta meg az utolsó frissítését. A nyitott világú viking-kaland spin-offjának készült Assassin's Creed Mirage esetében sem kell beérnünk csak az alapjátékkal, a tolvajból lett orgyilkos, Basim ifjúkori története is kap extrákat. 

A New Game+ már tavaly decemberben megérkezett, viszont egy másik játékmód, a permadeath 2024-re csúszott és csak most kaptunk róla információt. 

Hirdetés

Az Assassin's Creed Mirage 1.07-es frissítésének részeként érkezik meg a játékba a "Full Synchronization Challenge" nevezetű játékmód, amelyet a játékosok csak permadeath-ként emlegettek eddig, és lényegében ez mindent el is mond róla: ebben ha meghalunk, akkor lefőtt a kávé, kezdhetjük elölről a kalandot. Basim nem éled újra, nem lehet ott folytatni, ahol abbahagytuk: a halál tényleg a vég. És ez még nem minden: ha bármilyen illegális tevékenységet követünk el (például ártatlan polgárokat ölünk vagy a térképen kívülre megyünk), akkor az Animusból is deszinkronizálódunk, ami ugyanúgy végzetes.

"A szokásos újratöltési képernyő helyett egy új felület jelenik meg, amely a játékidő statisztikáját, a konfliktusok teljes számát, a halál okát, az elpusztított ellenségek számát, az orgyilkos rangot és a játék nehézségi szintjét mutatja."

- számol be róla a Ubisoft blogbejegyzése, és egyúttal arra is felhívja a figyelmet, hogy az új játékmódban le van tiltva a cross-progression és felhőmentés is, szóval nem lehet trükközni. A permadeath új játék indításakor lehet engedélyezhető, viszont utána nincs visszaút, nem kapcsolható ki - ahogy utólag, több órányi játék után sem lehet aktiválni. A dicsőségen kívül jutalmak is járnak a Full Synchronization Challenge teljesítéséért, minden nehézségi szinten (easy, normal, hard) más-más. A legelsőnél egy talizmán, majd egy talizmán és egy Rayhan-ruha, végül új ruhastílusok. 

Az 1.07-es frissítés hozott magával számos javítást is, érdemes átböngészni. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)