Hirdetés

Cold Fear - közeleg a vihar!

|

Az Ubisoft és a Darkworks közös gondoskodó törödéséből újabb játék születik: Cold Fear. A címből már kitalálhattátok, nem egy vidám sétagalopp lesz. Nem, bizony. A játék (ami egy újabb akcióhorror lesz) története szerint mi egy bizonyos Tom Hansent alakítunk, egy egyszerű partiőrt, akit az orosz határ közelébe küldenek hogy segítsen egy bálnavadász-hajónak. A tomboló viharban, megjegyzem :) Egy baleset folytán aztán valami titokzatos olaj kerül a vízbe, és hősünknek attól a pillanattól kezdve a saját életéért kell küzdenie, a rá törő emberi, és kevésbé emberi lények ellen. Jól hangzik, márciusban minden kiderül. (Thanks Blue's)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)