Hirdetés

Computer Art Forum 2010 veletek és velünk!

|

November 5-én újfent megnyitja kapuit a Computer Art Forum, ahol bepillantást nyerhettek a játékfejlesztés, az animáció, a film-utómunka, a 3D vizualizáció, valamint a multimédia szakterületek titkaiba.

Hirdetés

Egy-másfél évtizeddel ezelőtt a téma iránt fogékony fiatalok bármit megadtak volna azért, hogy profiktól tanulhassanak, megismerjék a szórakoztatóipar ezen ágainak minden csínját-bínját.



Nektek már egyszerűbb dolgotok van, köszönhetően az olyan rendezvényeknek, mint a Computer Art Forum. A Mesharray Digital Media School által szervezett, s a Magyar Telecom székházában helyet kapó előadássorozat idei programkínálatát áttanulmányozva garantáltan találtok valamit, ami érdekel benneteket, csak az a kár, hogy mind a klónozás, mind a teleportálás tudománya gyerekcipőben jár még, így előfordulhat, hogy nem tudtok majd egyszerre jelen lenni két párhuzamosan futó előadáson. Többek között olyan stúdiók képviselői fognak majd szórakoztatva oktatni benneteket, mint például a Digic Pictures, a Digital Reality, vagy az Invictus Games, akik az elkövetkező évek projektjeit és technológiáit ismertetik veletek.

Az asztal nem kerek, de sokak szerint Artúré sem volt az.


A demonstrációk mellett a rendezvény fórum jellegét erősítendő ismét sor kerül több kerekasztal beszélgetésre is. Komoly érdeklődésre tarthat majd számot az a vita, amit az aktuális trendekről fognak lefolytatni játékfejlesztők Gyu és Duncan társaságában. Természetesen a többi GS szerkesztővel is találkozhattok az előadásokon, a játéksarokban, no meg a GameStar saját standjánál is. Hiányzik pár lapszám a gyűjteményetekből? Most kiegészíthetitek! Elmennétek a Budapest Game Show-ra is? Nálunk belépőt is vehettek! Vagy csak beszélgetnétek egy jót? Tárt karokkal várunk!
A részvétel ugyan ingyenes, de ne feledjétek, hogy előzetes regisztráció a feltétele.



Részleteket, mint programismertető, elérhetőségek, megközelíthetőség, stb. a CAF 2010 hivatalos oldalán találtok.
Mi ott leszünk, hát Ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)