Hirdetés

Csak ideiglenesen lesz PlayStation 4 exkluzív cím Kojima új játéka

|

További részletek derültek ki Hideo Kojima új játéka kapcsán. Eddig úgy tudtuk, kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg a titokzatos alkotás, de most már biztosnak tűnik, hogy más platformra is ellátogat a jövőben.

Hirdetés

Reggel örömmel számoltunk be nektek arról, hogy a jelek szerint véget ért Hideo Kojima kálváriája, vagyis a mester megalapította új stúdióját, a Kojima Productionst, valamint az is kiderült, hogy már készül is egy teljesen új játék, mely PlayStation 4 exkluzív cím lesz. Nos, a helyzet azóta árnyalódott egy cseppet!

Nemrég ugyanis megtudtuk, hogy az egyelőre meg nevezett játék a jövőben PC-re is meg fog jelenni. A Sony Computer Entertainment Europe ezt egy Q&A keretei között elárulta, de nem volt hajlandó felelni arra a kérdésre, hogy körülbelül mennyi idővel a PS4-es start után lesz mindez esedékes. A Rise of the Tomb Raider kapcsán mindenesetre már láthatjuk, hogy nem is kell olyan sokáig várni egy ideiglenes exkluzivitás lecsengésére. Ezeken felül kiderült az is, hogy a Sony pénzügyileg nem fog belefolyni az új Kojima Productionsbe, ami így megmarad független stúdiónak. Az is teljesen biztos már, hogy az új játék nem egy Metal Gear Solid vagy Silent Hill folytatás lesz, így akik továbbra is bíztak a Silent Hills megvalósulásában, azok úgy tűnik hiába reménykedtek.

Örültök, hogy PC-n is lehetőségetek lesz kipróbálni Kojima legújabb alkotását? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)