Hirdetés

Cyberpunk 2077 - sokkal nagyobb lesz, mint a CD Projekt bármelyik játéka

|

A The Witcher 3 elkészült, a kiegészítők is majdnem készen vannak, utána pedig a CD Projekt minden erejével a Cyberpunk 2077-re tud majd koncentrálni.

Hirdetés

Még 2012-ben jelentette be a CD Projekt RED Cyberpunk 2077-et, és a csapat korábban azt nyilatkozta, amíg a The Witcher 3-mal nem végeznek, addig nem beszélnek a sci-fi RPG-ről.

Az alapjáték már megjelent, az első kiegészítő a kanyarban van, úgyhogy azon túl, hogy patch-ek és még egy kiegészítő jön, a csapatnak komolyabb dolga már nincs a játékkal. Reméljük, ettől beszédesebbé válnak. Egyelőre nem akarunk telhetetlenek lenni, már az is elég, hogy Jose Teixeira, a játék visual effects artistja elmondta, a Cyberpunk 2077 nagyobb, összetettebb, mint bármi, amivel a csapatnak eddig dolga volt.

Ez egyben azzal jár, hogy olyan problémákba ütköznek, amikkel eddig nem találkoztak, de a The Witcher 3 fejlesztése során sokat tanultak, és ebből a Cyberpunk 2077 is profitál. Ha minden igaz, komolyabb részleteket csak jövő év végén vagy 2017 elején tudunk meg. Addig meg izgulunk tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)