Hirdetés

Cyberpunk 2077, Lost Ark és Total War: Warhammer III - ezzel játszunk a hétvégén

|

Izgalmas újdonságok és örökzöld klasszikusok tartanak igényt a szabadidőnkre, egy nagy visszatérőről nem is beszélve.

Hirdetés

Minden idők egyik legerősebb februári kínálata gondoskodott arról, hogy most se mehessen a pihenés  játék rovására. Többezres seregeket állítunk fel, hogy megfékezzük a Káosz erőit (vagy épp ellenkezőleg, győzelemre vezessük), zombik elől menekülünk egy posztapokaliptikus város háztetőin, bénázó szuperhősökön röhögünk és rajzfilmfigurák miatt bosszankodunk. Nem vetjük meg persze a társas élményeket sem, és persze mindig kaphatóak vagyunk egy izgalmas nyomozásra, egy gyors multis tűzharcra, némi békefenntartásra, virtuális testmozgásra és ha okot adnak rá, szívesen visszatérünk oda, ahol már jártunk. Jaj, mi lesz itt, ha még az Elden Ring is befut?

Hirdetés

HP - A Cyberpunk 2077 újgenerációs élménye és a varázslatos Horizon Forbidden West kaland csábítása marcangol fel, csodálatos időket élünk, hogy ilyen problémáim vannak csupán. Lehet, hogy a következő hetekben elég lesz újra bemásolni ezt a szöveget a hétvégi ajánlóba, egyelőre úgy fest, hogy hosszú napokig lesz még tennivalóm mindkét világban. Ezzel együtt ha valaki hív CoD-ozni, nem biztos, hogy nemet tudok mondani, de ez más kérdés...

Paca - Most, hogy pénteken bemutatkozott a Csészefej és Bögrearc sorozat, újra kedvet kaptam a Cupheadhez. 22 óra alatt nem sikerült annak idején minden bosst lenyomnom, a harmadik szigeten dekkolok zokogva, de a júniusban érkező DLC előtt muszáj befejeznem. Legalábbis ezt súgja egy belső hang.

Zs - Kivittem a Mass Effect Legendary Editiont, most pedig üres héjként (pardon, Huskként) bolyongok a Game Pass és az Xbox Game Store katalógusában, hátha akad valami, ami méltó a BioWare trilógiájához. Kínomban még az Andromeda megismétlése is eszembe jutott, de eltántorított, hogy semmire sem emlékszem a sztorijából, pedig anno messze nem éreztem olyan rossz játéknak, mint amit a korabeli tömeghisztéria sugallt. Lehet, hogy ráugrok a Marvel's Guardians of the Galaxyre, mivel ott is egy csapat áll a középpontban, a tesztek alapján pedig a története is izgalmasnak tűnik.

Hunter - Végre sikerült elérnem a LVL 50-et, így a következő két napot annak a játékrendszer-spagettinek a megfejtésével tervezem tölteni, amiből a Lost Ark endgame fejlődése áll. Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy maradni fogok a Sorcereremnél, de a Bardomat már úgy akarom elindítani, hogy kiismertem a játék minden apró részét. Egyébként nem tudom azt mondani, hogy olyan nagyon behúzott volna a cucc, de köszönhetően a látványnak még szívesen elbohóckodok vele pár napig.

Gucs - Az XCOM: Enemy Unknown és a második rész után a rebootolt széria 2020-as felvonása, a Chimera Squad is nagyon betalált nálam, szóval a hétvégén folytatom is a békefenntartói munkát City 31 városában, és lehet, hogy sikerül is a kaland végére érnem. A játék arra is emlékeztetett, hogy mennyire szórakoztatóan tálalja ezt a műfajt a Firaxis Games, szóval ha lehet, akkor most még jobban várom a Marvel's Midnight Suns megjelenését. Persze azért felpöröghetne már az XCOM 3 fejlesztése is.

- Végre nem kell titkolnom, hogy a Total War: Warhammer III tölti ki manapság a játékidőm túlnyomó részét (és nem csak a merevlemezemből foglal el egy méretes darabot), úgyhogy elmondhatom, hogy a tesz során vezetett győztes kislevi kampányomat követően vagy előveszem valamelyik mentésemet, amelyikkel csak belekóstoltam a többi játszható frakcióba, vagy kezdek egy egészen új kampányt, esetleg feljebb tornászva a nehézséget.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

MattMadzz - Miután már egy hétmeccses vereségszéria van a hátam mögött, kicsit félreteszem a League of Legends rankedeket és inkább folytatom a Dying Light 2 kampányát, amit az elmúlt 8-10 órában már kifejezetten élveztem, köszönhetően annak, hogy el tudtam engedni a hype által generált, irracionálisan magasnak tűnő elvárásaimat.

Szada - Továbbra is tesztelem azt a hamarosan megjelenő akció-szerepjátékot, amiről az embargó miatt még nem mondhatok véleményt, viszont arról igen, hogy a tesómmal és haverokkal házi FIFA 21 bajnokságot rendezünk, ami nagyszerűnek ígérkezik. Drukkoljatok nekem. 

Tonight - Teljesen magával ragadott a Disco Elysium az izgalmas történetével és rettentően bizarr, filozofikus jellegével, így a hétvégén mindenképpen folytatni fogom az amnéziás detektív kalandjait. Amikor pedig éppen nem a saját pszichémmel vitatkozom, akkor valószínűleg lenyomok pár kört a Halo Infinite-ben.

Chava - Eredetileg más terveim voltak (könyvolvasással, filmnézéssel töltött, játékmentes kikapcsolódásra készültem), ám a CD Projekt Red váratlanul kiadta a next-gen Cyberpunk 2077 frissítést. Ezzel pedig el is dőlt, hogy felülök az első, Night Citybe tartó távolsági buszra, hogy meglessem, mennyit fejlődött Xbox Series X-en. Azt sem zárom ki, hogy belevágok egy újabb végigjátszásba.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)