Hirdetés

Disney Infinity 4.0 - ilyen lett volna, ahogy Pókember, Yoda és Hulk Aladdinnal kalandozik

|

Előkerült egy videó a törölt projektről.

Hirdetés

A Disney 2016-ban döntött úgy, hogy a toys-to-life műfajban nincs már elég erő, és belsős játékfejlesztő stúdióival (köztük az Avalanche Software-rel, amit aztán a Warner Bros. vett át) együtt nyugdíjazta a Disney Infinity franchise-t.

Hirdetés

A United Front Games viszont akkor már elkezdték a munkát a 4.0-s részen, ami a Kingdoms alcímet viselte. Ebből szivárgott most ki egy belsős prezentációkra használt videó, ami a pre-alpha változatot mutatja. Megnézhetjük Agrabah-t, az Aladdin királyságát, illetve több Disney, Pixar, Marvel és Star Wars karaktert, akiket nagyon fura együtt látni, pláne ezen a helyszínen. A történet szerint Star Wars-os harci droidok foglalták el a királyságot. A szinkronok csak placeholderek, az animációk is erősen félkészek.

Szerintetek lett volna értelme még elkészíteni ezt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)