Hirdetés

Disneylandben egy dodzsemautó rágurult egy gyerekre, lezárták a Zootropolis pályát

|

Nagyon kellemetlen következménye lett egy karácsonyi Disneyland-körnek a sanghaji parkban.

Hirdetés

A Shanghai Disney Resort bezárta a Zootropolis: Hot Pursuit pályát december 25-én egy sajnálatos incidens miatt. A Deadline jelentése szerint egy kisgyereket leszorított egy dodzsem autó, amit az eset után érkezett közösségi médiás posztok is megerősítettek.

A feltöltött fotókon egy vérző gyerek volt látható, lábán a dodzsemjárgánnyal. A helyzetről később a park üzemeltetői is kitettek egy közleményt, amiben nem győzték hangsúlyozni az óvatosság fontosságát.

Hirdetés

A pontos történtekről egyébként eltérő beszámolók érkeztek. Az első jelentések szerint a gyermek akkor keveredett bajba, amikor kiszállt a saját dodzsemjéből, leejtett valamit, és miközben megpróbálta felvenni azt, egy másik autó maga alá sodorta. A későbbi közösségi posztok azt sugallták, hogy a gyerek felállt az autóra, miközben az még mozgásban volt, és ebből lett a baj.

Akárhogy is, a srácot kimentették a kocsi alól, és a történtek után lezárták a Zootropolis pályát a nap hátralévő részére. A korábbi jegyvásárlók költségeit visszatérítették, és másnap (extra biztonsági felhívásokkal megtoldva) újranyitották a dodzsemet.

Az Entertainment Weekly megpróbált kommentárt kérni a Shanghai Disney Resort üzemeltetőitől, de a cikk írásának pillanatában még nem kaptak semmilyen visszajelzést. Reméljük, hogy nagy baj nem történt a gyerkőccel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)