Hirdetés

Dragon György - Az Űrcsilliárdos: Gyu regény-projectjének első 10 napja

|

Lássuk, mi minden történt Az Űrcsilliárdos project első 10 napja alatt.

Hirdetés

A legfontosabb: végtelen hálám és köszönetem mindenkinek, aki így vagy úgy (akár vásárlással, akár megosztással, akár azzal, hogy elmesélte a barátainak) támogatta a projectet. Nem is kérhetek tőletek többet, csak így tovább!

Nagyon fontos tisztázni elsőként egy dolgot: a regény nem jelent még meg és csak akkor fog, ha a project sikeres lesz, amiben nagyon bízunk. 

Rengeteg kérdés merült fel a projecttel kapcsolatban az elmúlt napokban, így létrehoztunk egy Gy.Í.K.-ot, azaz FAQ-t, amely a gyakran feltett kérdések és erre való válaszok dokumentuma ( http://urcsilliardos.web4.hu/cikk/az-urcsilliardos-gyakran-feltett-kerdesek-es-valaszok - igen,  mindenki visszakapja a pénzét, ha nem sikerül a project, ezt kérésre külön ki is emeltem.)

A Project első 10 napja alatt 128320 forint jött össze, ami igen dícséretes eredmény elnézve a magyar viszonyokat és figyelembe véve, hogy a közösségi finanszírozás az első lépéseit teszi az országban. Természetesen máris vannak ellendrukkerek, vagy pesszimisták, akik már most azt jósolják, hogy nem lesz meg a végcél, de mi optimisták vagyunk - a jó indulást követően ugyan belassult a project, de most ismét azt mutatja, hogy hamarosan újabb támogatók csatlakoznak majd. Én bízom bennetek, a közösségben, az olvasni szeretőkben.

Múlt héten bejelentettük Az Űrcsilliárdos játékprogramot, amely várhatóan július közepén megjelenik és ingyen letölthető lesz (sőt, kérünk benneteket, terjesszétek, akinek csak tudjátok).

Több ismert magyar média is írt a projectről: a Scifi Portál, az Intergalaktika, a Demonicplayer, a Hiradó.hu és még mások is - reméljük ez a lista a jövőben csak szaporodni fog. Amennyiben van ötletetek, kinek lehetne még sajtóközleményt küldeni, osszátok meg velünk légyszives - sajnos nem ismerhetünk minden honlapot!

Jónéhány blog kitette a project widgetjét ( ezt meg lehet tekinteni a hivatalos Az Űrcsilliárdos blogon, a http://urcsilliardos.web4.hu bal oldalán, a beköszönés alatt. Várjuk a további felajánlásokat, ki tenné ki szívesen a blogjára (vagy barátja blogjára, oldalára stb...) a widgetet.

A project szempontjából a legfontosabb: aki még nem tette meg, és szeretné megvásárolni az Űrcsilliárdost az Indulj.be által nyújtott előfinanszírozás keretében az az http://indulj.be/projektek/az-urcsilliardos/ címen teheti meg PayPal vagy bankkártya segítségével. Ott különböző támogatói csomagok közül lehet választani, amelyek több pénzért extrákat nyújtanak. Amennyiben egyik fizetési módszer sem járható a project hivatalos e-mail címére írjatok egy levelet (aberthy.nokum@gmail.com) és megoldjuk a dolgot, ahogy már több esetben eddig is megtettük.

Ne feledjétek! Ha Ti, a közösség megteremtitek a lehetőséget regény létrejöttéhez, akkor meg fog jelenni - én már megírtam, most Ti jöttök!

A project FaceBook oldala ( el kéne érni a 300 like-ot, légyszives csatlakozzatok - azaz like-oljátok!): https://www.facebook.com/AzUrcsilliardos

Az Űrcsilliárdos hivatalos blogja: http://urcsilliardos.web4.hu

S mindenkinek a legeslegmaximálisabb tiszteletem, aki bármit is tett a project sikeréért - mindenért nagyon hálás vagyok!

Köszönöm!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)