Hirdetés

Egy pillanatra álljunk meg, maximális tisztelettel!

|

Már 4 éve, hogy itt hagyott minket Dragon György kollégánk és barátunk, akit mindenki csak Gyu néven emleget. És fog is még nagyon sokáig.

Hirdetés

Így a januári kómában, az éledező játékhírek szerkesztgetése közben jutott eszembe, hogy 4 éve pont ugyanígy ültem a számítógép előtt, amikor rám írt valaki, hogy hallottam-e. És persze nem hallottam még, nem is akartam elhinni elsőre. Riadtan telefonálgattunk egymásnak, össze volt mindenki zavarodva, az egész ígéretes évkezdés romba dőlt pillanatok alatt. A mai napig nem tudom felfogni a súlyát annak, ami történt, de nálam sokkal többen, sokkal többet vesztettek 2015. január másodikán. 

Hirdetés

Olvassátok el BZ nekrológját, benne van minden,  ami számít, emlékezzünk meg együtt egy pillanatra most Gyu életéről, munkájáról, barátságáról, kedves szavairól, kinek mi jut éppen az eszébe. A régi GameStar nagy alakja volt, bőven akad emlékünk szerencsére. 

És tudjuk, hogy nektek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)