Hirdetés

Drágult az EA Play, a meglévő előfizetők sem ússzák meg

|

Sajnos egyre több szolgáltató emeli meg az előfizetési díjait, és ez alól az EA sem kivétel.

Hirdetés

Akár rendelkezel már EA Play előfizetéssel, akár csak tervezed befizetni annak díját, készülnöd kell arra, hogy az Electronic Arts hamarosan többet fog kérni, mint eddig.

A kiadó szolgáltatásán keresztül rengeteg játékot érhetünk el: az alap EA Play előfizetési szint egy maréknyi játékot tesz elérhetővé, míg a Pro bérlet birtokában minden EA-s újdonságot pörgethetünk, akár már a megjelenés napjától. Mindegy, melyik változatot fizetjük, minden szint drágul.

A már meglévő előfizetésekre május 10-től lesz érvényes a változás, de aki mától szeretne EA Play taggá válni, annak már az új árakkal kell kalkulálnia.

Hirdetés

Az alap EA Play havi költsége 4,99 euróról 5,99 euróra ugrott, míg az éves bérlet ára 29,99-ről 39,99-re növekedett. A Pro ára havi 14,99 euróról 16,99-re lépett, míg az éves csomagért már 119,99 eurót kell leszurkolnunk 100 helyett. PlayStation konzolokon - ahol csak az alap szint érhető el - 1 hónap 2190 Ft-ba, egy év 14 990 Ft-ba kerül

Ez még mindig nem annyira sok, mint az Xbox Game Pass, de tény, hogy nem is kapunk annyi játékot a pénzünkért. Az a pár cím, amiért nem akarunk teljes árat fizetni, ennyiért is bőven megéri.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)