Hirdetés

Ilyen volt a Duke Nukem: Mass Destruction, mielőtt perelt a Gearbox

|

Úgy tűnik, véget ér a Duke Nukem IP körüli jogi huzavona, ennek kapcsán pedig kikerült néhány screenshot a Mass Destruction alcímmel fejlesztett játékról, amiből végül a Bombshell lett.

Hirdetés

Bár azzal, hogy a Gearbox Software 2010-ben megvette a Duke Nukem Foreverrel együtt a sorozat jogait is, egy több mint tíz évig húzódó fejlesztési időszak lezárult, a legendás karakter körül forgó széria jövője bizonytalan maradt. A 3D Realms részéről több pénzért indítottak pert, majd amikor az eredeti csapat új Duke Nukem fejlesztésébe kezdett, a Gearbox is jogi eszközökkel állíttatta le a munkát.

A Mass Destructionból végül Bombshell néven egy új játék lett, és a jogok birtoklásának ügyében is peren kívüli megállapodás született. Duke továbbra is a Gearboxnál marad, bár a 3D Realmsnek joga van visszavenni az IP-t, de nem valószínű, hogy erre sor kerül majd. A nyilvánosságra került bírósági dokumentumokban szerepelt néhány screenshot is, amin megleshetjük, hogyan is nézett ki a játék még Mass Destructionként, illetve abból a trailerből is kikerült pár kép, amivel bejelentették volna az új Duke Nukem játékot.

Mit szóltok, szerintetek kezd valamit a Gearbox a jogokkal? Ti kitől látnátok szívesen egy új Duke Nukemet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)