Hirdetés

Durva leárazást tart a Ubisoft, olcsón lehet venni Assassin's Creedet, Far Cry-t és más játékokat

|

Vásárral ünnepli a kiadó, hogy többéves kihagyás után visszatért a Steamre.

Hirdetés

Március harmadikán elrajtolt a Ubisoft kiadói vására a Steamen, miután a játékai nemrégiben visszatértek a legnagyobb PC-s piactérre. Ennek köszönhetően a játékosok szabadon dönthetnek a jövőben arról, hogy a Valve disztribúciós platformját, a Ubisoft Store-t, az Epic Games Store-t, vagy mást részesítenek előnyben.

Hirdetés

A leértékelések között igazi gyöngyszemek vannak, az Assassin's Creed: Valhalla minden kiadása 65-67%-kal olcsóbb az eredeti áránál, közben pedig a Watch Dogs Legion is 12 euróért behúzható. Alább kiemeltük a legizgalmasabb akciókat:

A promóciós időszak egészen március 9-ig tart, a teljes kínálatot itt találjátok. Ti lecsaptok valamelyik ubisoftos kalandra?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)