Hirdetés

Eddig élhetett az egyik legbénább klón: a Nintendo leszedte a The Last of Us koppintást

|

Ritka olyat látni, hogy a Nintendo és a Sony összefog, de egy nevetséges fércmunka ezt is megoldotta.

Hirdetés

Emlékeztek még erre az abszolút vállalhatatlan akciójátékra, ami szemérmetlenül lenyúlta a The Last of Us hangulatát és képi világát? Nos, a Nintendo és a Sony nem feledkezett meg róla.

Megjelenésekor a fél internet verbálisan köpködte a The Last Hope: Dead Zone Survivalt, a másik pedig a poén kedvéért letöltötte. Akármelyik oldalon is állsz, itt a parti vége. A Nintendo leszedte a játékot az eShop kínálatából, így ha eddig nem tudtad beszerezni, akkor már nem is fogod.

Hirdetés

Akik korábban megvásárolták a játékot, azok továbbra is letölthetik és játszhatják azt, de a vásárlás lehetőségével együtt az alkotást bemutató videók is eltűntek. Ez utóbbiért mondjuk már a Sony a felelős, így az sincs kizárva, hogy az eShopból való eltakarítást is a PlayStation konzolok gyártója kérvényezte. Ezt egyik fél sem erősítette meg, szóval csak találgatni tudunk.

Akárhogy is, vegyetek könnyes búcsút ettől a digitális átveréstől. A West Connection Limited, mely ezt a szánalmas kódhalmazt világra segítette, gyakran kér be hasonló projekteket, így valószínűleg nem ez az utolsó "játéka", amihez szerencsénk volt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)