Hirdetés

Egész baráti lett a The Day Before gépigénye

|

Újabb jel arra, hogy közeleg a sok viszontagságon átesett, nyitott világú zombis MMO megjelenése.

Hirdetés

Szappanoperába illő története van a The Day Before-nak. A Fntastic és a MyTona még 2021 elején leplezte le a Tom Clancy's The Division és a Day Z szerelemgyerekének tűnő projektet, amit aztán csúsztatások, homályos nyilatkozatok, védjegygondok miatti eltűnés, félremagyarázások és egyéb anomáliák jellemeztek, hogy aztán a gameplay prezentáció után kiderüljön, valójában más trailereket másoltak le a készítők. Sőt, olyan fejlesztői videót is mutattak, amiben nem voltak fejlesztők

Ezen a ponton azt hihettük, hogy a játékipar kiparodizálásáról van szó, a gyanúnkra pedig rájátszottak a következő hírek is, miszerint egy naptár applikáció miatt tűnt el a Steamről a játék, amely aztán még két héttel a kitűzött megjelenés előtt sem tért vissza a Valve online áruházába, hogy aztán még egyszer toljanak egyet rajta. Az utolsó ígéret az volt, hogy december 7-én megkapjuk, ez a jelenlegi legfrissebb infónk!

Hirdetés

El sem hisszük, hogy ezt írjuk, de a The Day Before újabb lépést tett a megjelenés felé: megkaptuk a rendszerkövetelményeit. A játék steames adatlapján felbukkant a minimum és az ajánlott gépigény is, noha valamiért csak az Intel processzor és az Nvidia videokártya szerepel, az AMD-s specifikációk lemaradtak: be kell érnünk annyival, hogy "hasonló képességű AMD" komponens fog kelleni.

De legalább nem igényel a játék erős vasat, már egy Intel Core i5 CPU-val, 16 GB RAM-mal és egy GeForce GTX 1060-as VGA-val elszalad, és kevesebb helyet is foglal el, mint korábban (a PCGamesN szerint 80 GB-ról lecsökkent 55-re).

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az más kérdés, hogy mennyire lesz optimalizált és milyen teljesítménybeli gondok fordulnak elő majd megjelenéskor, egyelőre induljunk ki az alábbi adatokból: 

The Day Before gépigény

The Day Before minimum gépigény (alacsony részletesség)

OS: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i5-8400 vagy hasonló képességű AMD
GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 vagy hasonló képességű AMD
RAM: 16 GB
Tárhely: 55 GB (javaslott az SSD, de a HDD is támogtatott)

The Day Before ajánlott gépigény (magas részletesség)

OS: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i7-8700 3,2 Ghz vagy hasonló képességű AMD
GPU: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti vagy hasonló képességű AMD
RAM: 16 GB
Tárhely: 55 GB szabad hely (SSD)

A The Day Before tehát december 7-én jön PC-re, ha nem jön közbe semmi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)