Hirdetés

Egészen visszataszító, hogy az Xboxot bekapcsolva Call of Duty hirdetés fogad, de ezt nem most kezdte a Microsoft

|

Az Activision Blizzard felvásárlás után az Xbox csapat nagyon lelkesen kezdte hirdetni a Modern Warfare 3-at. Túlságosan is.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenése alig egy hétnyire van, ami azt jelenti, hogy az előrendelők már pörgethetik is a kampányt (és röhöghetnek kínjukban azon, hogy végső soron egy DLC-t vettek meg). Ha viszont esetleg még nem rendeltük volna elő a játékot, akkor az Xbox csapata emlékeztetni fog rá minket, meglehetősen agresszívan. Abban a pillanatban ugyanis, hogy bekapcsoljuk az Xbox Series X/S konzolunkat egy hatalmas Call of Duty: Modern Warfare 3 hirdetés fogad bennünket, akár tetszik, akár nem.

Az Xbox tulajdonosok nem kifejezetten lelkesek azzal kapcsolatban, hogy amint leülnek a kedvenc szórakoztatóelektronikai berendezésük elé, máris azt ajánlgatja nekik a rendszer, hogy verjenek el egy nagyobb kazal pénzt.

Hirdetés

Az egyik reddites kommentelő így foglalja össze mindannyiunk fájdalmát:

"Ez annyira suta. Nem játszok Call of Dutyt. Sosem vettem meg egyik Call of Duty részt sem. Ha bekapcsolom a gépet nem egy reklámra vagy bármi másra kellene érkezzek."

Azt érdemes látni, hogy nem egyedi esetről van szó. Bár a nemzetközi sajtó most kapta fel a "konzolos reklám" jelenséget, a Microsoft már csinálta ezt a Starfield esetében is:

Microsoft, I get you're excited for this release, we are too, but don't do this. This intrusive popup came up while I was playing something else, and also crashed my game. I was already downloading Starfield in the background before this appeared.
byu/Jenkins87 inXboxSeriesX

És a Forza Motorsport sem maradt ki a nem túl illedelmes hírverésből:

Forza motorsport ad pop-up
byu/MoJe420 inXboxSeriesX

Meglátjuk, hogy a Microsoft reagálni fog-e a konzolos tábort kínzó aggodalmakra. Az IGN.com kért kommentárt az üggyel kapcsolatban, de egyelőre nem kaptak választ.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)