Hirdetés

Egy érett és magabiztos Lara Croftot irányíthatunk az új Tomb Raiderben

|

Természetfeletti elemek is lesznek a Crystal Dynamic akció-kalandjában, árulta el egy megbízható szivárogtató.

Hirdetés

Túl azon, hogy készül, az eddigi motor továbbfejlesztett változata helyett az ígéretes pályafutás előtt álló Unreal Engine 5 dohog alatta, semmit sem lehetett tudni mostanáig a következő Tomb Raiderről. A Sacred Simbols podcast házigazdája, a playstationös körökben ismert szivárogtató, Colin Moriarty jóvoltából viszont egy sor izgalmas részlet látott napvilágot. Igaz, ezek hitelességéről csak akkor győződhetünk meg végérvényesen, amikor a nyugati stúdióival mostohán bánó Square Enixtől az Embracer Grouphoz került Crystal Dynamics leleplezi az állítólag Project Jawbreaker kódnéven futó alkotást.

Hirdetés

Moriarty állítása szerint egy névtelen iparági forráson keresztül jutott hozzá ahhoz a forgatókönyvhöz, amit a projektben potenciálisan résztvevő színészeknek küldtek ki, az ebben található leírás alapján

"a Project Jawbreaker egy napjainkba helyezett akció-kaland, amelyben a világot rejtélyes kataklizma rázza meg. A játék tónusa földhözragadt, de nincs híján fantasztikus elemeknek."

Ugyancsak a szkriptből derül ki, hogy Lara Craoft a játékban egy fehér, harmincas évei közepén járó, sportos felépítésű nő, és egészen pontosan 5 láb és 6 hüvelyk magas, ami centiméterben 167,64-re jön ki. A szerepére brit színésznőt keresnek.

"Lara Croft most van a csúcson, már rég elmúltak azok a napok, amikor a fiatal és tapasztalatlan nőt a családjával kapcsolatos dolgok nyomasztották. Teljesen megszabadult gyermekkora terhétől, hogy egy kalandokkal teli életnek szentelhesse magát."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Úgy fest továbbá, hogy az új történetben nem marad magára, a forgatókönyv arra utal, hogy mások is csatlakoznak hozzá.

"Ebben az új kalandban Lara olyan kihívással találja szembe magát, amit csak egy csapat segítségével tud legyűrni."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)