Hirdetés

Egy rakás posztapokaliptikus játékot húzhatunk be gyakorlatilag kupakokért

|

Fallout, Wasteland és Mad Max játékokra is nagyon kedvezményesen csaphatunk le.

Hirdetés

A Fallout tévésorozat berobbanása megdobta a játékok népszerűségét is, többek között új életet lehelt a Fallout Shelterbe, a Fallout: New Vegasba, a Fallout 3-ba, a Fallout 76-ba és a Fallout 4-be is, amelyet meg is lovagol a Bethesda, hiszen előbbi új tartalmakat, utóbbi next-gen frissítést kap. Miközben a produkció készítői már azon dolgoznak, hogy merre vigyék a második évadot (mivel az Amazon zöld utat adott neki), a világhálón mindenki azon van, hogy valahogy hasznára fordítsa a hype-ot. 

A GOG például egy posztapokaliptikus játékokkal teli leárazást indított, amelynek keretében május elsejéig a műfaj számos alkotását lehet megvásárolni elképesztően olcsón, sokszor az eredeti árhoz képest 80%-kal kevesebbért. 

Hirdetés

Természetesen mi mással is kezdhetnénk, mint a Fallouttal. A Fallout 3 GOTY és a New Vegas Ultimate Edition 67 százalékkal lettek olcsóbbak (így csak 6,66 eurók), a Fallout 4 GOTY pedig 75%-os leárazást kapott (kereken 10 eurót kóstál), de persze nem csak ezek érintettek. Íme néhány példa:

Ajánlott végigböngészni a teljes felhozatalt, mivel olyan gyöngyszemeket is kvázi aprópénzért kínálnak, mint a Mutant Year Zero: Road to Eden, a FAR: Lone Sails és a Minute of Islands.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)