Hirdetés

Egy Steam felhasználó 15000 órát pakolt egyetlen játékba

|

Ráadásul nem is a Dota 2 vagy a CS:GO, hanem egy egyedül játszható RPG futott nála.

Hirdetés

Ezen a ponton sem a kollégáim, sem a barátaim számára nem kifejezett hír, hogy az összes Persona játékot tucatnyiszor pörgettem végig 3 különböző konzolon. Ettől függetlenül ha összeraknám a 3-4-5-tel töltött óráimat a PC-s, a PS vitás és a PS4-es változatokat is összegezve, akkor sem jönne ki valószínűleg 15 000.

Márpedig egy Steam felhasználónak sikerült ennyit pakolnia egyetlen egy RPG-be, és még csak nem is egy olyan fajtába, amiben suliba kellene járni két istenmészárlás közben.

Hirdetés

A játék a Dragon's Dogma: Dark Arisen, aminek frissített, PC-s verziója 2016-ban érkezett a Steamre. Egy Reddit felhasználó, Ltennol vette észre a lenti értékelést, miszerint a kitakart nevű játékos 15 000 órát töltött a Dragon's Dogmával. A fórum matematikusai azonnal neki is láttak a számolgatásnak, és arra jutottak, hogy emberünk vagy gyakran hagyta "üresben" futni a játékot a gépén, vagy egy teljes állású munkakör szintjén pörgette ki újra és újra a kedvencét.

Posts from the steam
community on Reddit

A Capcom most dörzsölheti a tenyerét: ennek a posztnak a híre most épp bejárja a gaming sajtót, ami nagyon jó reklám az épp fejlesztés alatt álló Dragon's Dogma II-nek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)