Hirdetés

Egyes csalók szerint a fejlesztők még hálásak is lehetnek nekik

|

Egy a Destiny 2-höz csalásokat fejlesztő csapat szerint akkor volt igazán népszerű a játék, amikor ők aktívak voltak.

Hirdetés

Az egyjátékos kalandok során bocsánatos bűn, ha valaki külső szoftverekhez folyamodik, hogy kicsit megkönnyítse vagy megváltoztassa a játékélményt, ha azonban valamilyen harmadik féltől származó programmal a többjátékos módban is legénykedik, annál aligha van bosszantóbb jelenség.

Sajnos világszerte számos csapat dolgozik multiban használható csalásokon, amikkel számtalan játékos mindennapjaiba tudnak felesleges feszültséget belevinni - az egyik megpróbálta megmagyarázni, miért nem ő a hibás.

Hirdetés

Abba most kár lenne belemenni, hogy a Bungie hogyan kezelte az elmúlt években a Destiny 2-t és a játék közösségét, ugyanis a csalásra nincs jó indok. Az AimJunkies csapata most azt szeretné bebizonyítani, hogy a Destiny 2-nek jót tett az általuk fejlesztett csalás.

A Bungie már korábban perbe fogta az AimJunkies mögött álló Phoenix Digital Groupot, első körben azonban visszapattantak a bíróságról a hiányos dokumentáció miatt. Miután ezeket pótolták, most a csalókon volt a sor, hogy nyilatkozzanak, ők pedig páros lábbal szálltak bele a Bungie állításaiba.

A  csapat szerint a Destiny 2 akkor volt a legsikeresebb, mikor elérhető volt hozzá az általuk fejlesztett szoftver, az állítás igazolásához pedig a Google, a PayPal, a Valve és egyéb szervezetek segítségét kérték.

Furcsa álláspont ez, nem vagyunk egészen biztosak benne, hogy a csalással játszókra bárkinek szüksége van, pláne, hogy ezek a játékosok valószínűleg nem is a Bungie, hanem inkább a csalásfejlesztő csapat pénztárcáját tömték.

Az AimJunkies nyilatkozatában olvasható, hogy ők felajánlották a Bungie csapatának a közös munkát, véleményük szerint ugyanis az ő szoftverük bizonyos részei még a játékban is helyet érdemelnének. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)