Hirdetés

Egyetlen hét alatt rakták össze ezt a Pokémon horrorjátékot

|

Jótékonysági kihívás részeként készült el Tyler Green játéka, amit akár ti is kipróbálhattok.

Hirdetés

A Nintendo egy olyan cég, ami nagyon jó játékokat készít, és nagyon furán áll hozzá az internethez és rajongói tartalmakhoz. Ennek tükrében nagyon kíváncsiak leszünk majd rá, hogy mit szólnak Tyler remekművéhez, aki igazi horrorszörnyeket csinált a klasszikus zsebszörnyekből, és ráeresztette őket a játékosokra.

A Pokémon Horror című projektje alapvetően jótékony céllal indult: minél később fejezi be a játékot, annál több pénzt kell utaljon egy szervezetnek. Végül 6 napig tartott a Pokémon tematikájú horror móka összeállítása.

Hirdetés

Maga a játékmenet tényleg kőegyszerű: annyi a dolgunk, hogy elkerüljük az erdőben ránk vadászó Pikachut, Charmandert és a többieket. Ha sikerül 10 darab pokémont pokélabdákkal begyűjtenünk, akkor egy rakéta segítségével meg is léphetünk a halálos erdőből. A lenti videóban Green mesélte el a játék fejlesztésének történetét:

Aki ki akarná próbálni a Pokémon Horrort az letöltheti azt az itch.io-n keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)