Hirdetés

Ekkor jön a Ubisoft Star Wars-játéka?

|

A legújabb értesülések szerint még ráérünk a Massive Entertainment-féle open world Star Wars-játék kedvéért tervezett gépfejlesztéssel.

Hirdetés

Érdekes hírrel találhattuk szemben magunkat tavaly év elején, ugyanis kiderült, hogy egy, a Star Wars világában játszódó alkotáson ügyködik a Ubisoft égisze alá tartozó Massive Entertainment, aminek például a két The Division-játékot is köszönhetjük. Időközben viszont eléggé elcsendesedtek a dolgok a projekt körül, viszont egy jól ismert szivárogtatónak hála ismét beszédtémává vált.

Tom Henderson a napokban arról számolt be, hogy nagyon sok vadonatúj játék készülhet a Ubisoftnál, amelyek között szerepelhet egy teljesen friss Prince of Persia, illetve még az Immortals Fenyx Rising folytatása is.

Hirdetés

A pletykált Star Wars-játék viszont hiányzott a felsorolásból, de Henderson egy másik tweetben elmagyarázta, hogy azért hagyta ki a Massive kalandját, mert valószínűleg az fog a legkésőbb megjelenni. Sőt, a szivárogtató úgy véli, hogy valószínűleg legkorábban 2025-ben láthatjuk a játékot.

Persze így sem kell nagyon csüggedniük a Star Wars-rajongóknak, hiszen jó esély van arra, hogy a közeljövőben bemutatkozik a Fallen Order folytatása, illetve még tavasszal kapunk egy kockásított LEGO-kalandot is. Aztán ott van még a kultikus Star Wars: Kingts of the Old Republic remake-je, valamint a Quantic Dream ígéretesnek tűnő alkotása is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)