Hirdetés

Ekkor tarthatja meg az Xbox a nagy nyári showját, ahol ütős bejelentésekre számíthatunk

|

Két AAA-kategóriás játék bejelentéséről is érkezett jelentés, és ez még nem minden.

Hirdetés

Sok minden történt az utóbbi időben az Xbox környékén. Miután a Microsoft felvásárolta az Activision-Blizzardot, a Game Pass-előfizetők türelmetlenül várják, hogy mikkel bővül még a szolgáltatás a Diablo IV-en kívül, közben pedig a vállalat egyes címeivel nyitott a Nintendo és a PlayStation felé is, és akkor még nem is említettük, hogy a jelentések szerint nemcsak a következő nagy Xbox masina készül a háttérben, hanem egy kézikonzol is

Rengeteg csapat tevékenykedik az Xbox Game Studios égisze alatt, amelyek projektjeiről vagy nem hallottunk, vagy alig, szóval bőven van miről mesélnie Phil Spenceréknek, és már azt is tudjuk, hogy mikor kerülhet sor a redmondiak nyári műsorára - legalábbis a The Verge forrásai szerint. 

Hirdetés

A honlap úgy tudja, hogy a Microsoft már javában tervezi a korábban bejelentett nyári bemutatóját, amelyre állítólag június 9-én, vasárnap kerül majd sor. Az esemény legnagyobb aduásza az lesz, hogy várhatóan bejelentik a következő nagy Gears of War és Call of Duty játékokat is (előbbi a Gears 6 lehet a The Coalition fejlesztésében, utóbbi pedig egy vadonatúj Black Ops rész lesz és az öbölháborúba repít vissza minket a Treyarch jóvoltából). 

A jelentés alapján a júniusi Xbox shown többek között ott lesz a MachineGames következő nagy dobása, a Indiana Jones and the Great Circle, a különálló játékként érkező Microsoft Flight Simulator 2024 és az Obsidian újdonsága, az Avowed is, egyelőre más címek nem merültek fel. 

Már azt is tudjuk, hogy hogyan alakul a nyár eleje műsorok szempontjából: a Summer Game Fest nyitóceremóniáját június 7-én láthatjuk majd, a Ubisoft pedig június 10-én tartja meg a saját buliját.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)