Ezeket az új játékokat játszhatják az EA Access előfizetők

|

Három új játékkal gazdagodik hamarosan az EA Access kínálata.

Csökkentett áron, ráadás játékkal várnak az utolsó régi PS4 modellek! Hirdetés

Az Electronic Arts nagyon szeretné, ha az általunk használt, sok különböző előfizetéses szolgáltatás mellé n+1-edikként az EA Access is bekerülne. Ezzel a játékosok ingyen, napokkal a bolti megjelenés előtt kipróbálhatják az újdonságokat, aztán eldönthetik, megveszik-e őket vagy sem. Most bejelentették, mi lesz a következő három játék, és mikortól próbálhatjuk ki őket.

Hirdetés

Szokás szerint öt nappal a megjelenés előtt indulnak a próbaverziók és összesen tíz órát nyüstölhetjük ezeket a címeket is, az ez alatt elért teljesítményeink pedig átkerülnek a teljes játékba. Az Unravelt így február 4-én elkezdhetjük, Yarnyt a zombik és a növények követik február 18-án a Plants vs Zombies: Garden Warfare 2-ben, a sort pedig az EA Sports UFC 2 kőkemény harcosai zárják március 10-én. Természetesen mindhárom játék esetén az Xbox One-os verzióról van szó, hiszen egyelőre csak ezen a konzolon él a szolgáltatás.

Vajon mennyi tartalmat kínálhat az Unravel, ha az EA megengedi, hogy 10 órát bárki ingyen játsszon vele? Lehet, hogy épp a játék végéről maradnak le az előfizetők?

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!