Hirdetés

Elérhető a Resident Evil 4 magyar szinkronja – így töltheted le ingyen

|

Megjelent a Resident Evil 4 Remake és a Separate Ways kiegészítő magyar szinkronja - érdemes csak emiatt újrajátszani a játékot.

Hirdetés

A Resident Evil 4 remake-je a tavalyi év egyik legjobb játéka volt, és valószínűleg kevesen hagyták ki azért, mert nem készült hozzá magyar szinkron. Ha viszont te pont ezért nélkülözted, eljött a pillanatod: a SzinkronSarok csapata elkészült a fordítással, ami teljesen ingyen elérhető a csapat oldaláról.

Ahogy az lenni szokott ilyen esetekben, a szinkron csak a PC-s változattal használható, hiszen sem Xbox Series X-re, sem PlayStation 5-re nem lehet hivatalosan modokat telepíteni. 

A SzinkronSarok korábban a God of Wart lokalizálta, előtte pedig a Mortal Kombat 11 átvezetőit fordították le - előbbi letölthető változatban, utóbbi viszont csak YouTube videó formájában érhető el.

Hirdetés

A magyar szinkronból részleteket az alábbi videó mutat; Leon S. Kennedyt Moser Károly, Ashley Grahamet Bartus Emese, Ada Wongot pedig Törtei Tünde szólaltatja meg, de alább mind a 17 közreműködőt hallhatjuk.

A csapat következő projektje a Detroit Become Human magyar szinkronja, amihez továbbra is várják a támogatásokat PayPalen és Patreonon. Aki segítene, a linkekre kattintva megteheti; nem kell már sok, hogy ez a fordítás is megvalósulhasson.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)