Hirdetés

Elfogyott a GoW-os Gamestar!

|

Üröm az örömben - akkora sikert aratott májusi számunk, hogy bizony elfogyott... És csak július elején lesz újra kapható.

Hirdetés

Több vidéki városban már a megjelenés napján vagy azt követő egy-két napon belül elfogyott a májusi lapszámunk. Köszönjük a bizalmat és a vásárlást! ilyen esetekben mindenkit bíztattunk, hogy fáradjon el a szerkesztőségbe, és ott - mivel szignifikáns készleteket halmoztunk fel - megvásárolhatja a májusi számot. Azonban olyan dolog történt, amely a Gamestar fennállása óta soha!

Elfogyott az összes GoW-os példány a szerkesztőségből is! UT III-asból sincs túl sok, tehát aki még abból vásárolna, telefonáljon a 06-1-577-4301-es számra, és érdeklődjön, van-e még - nehogy hiába fáradjon be a szerkesztőségbe.

Aki meg szeretné vásárolni a májusi számot (a Gears of War kiadást) annak egészen július 3-ig kell várnia, a lapterjesztő ugyanis akkor küldi vissza a lapterjesztésben el nem fogyott példányokat - így ekkor biztosan lesz GoW-os májusi Gamestar. Ennek ellenére azt javasoljuk, mindenképp érdeklődjetek telefonon (06-1-577-4301), kapható-e az adott példány,majd ez követően befáradhattok a szerkesztőségbe megvenni a májusi lapszámot. Íme a térkép, hova kell jönni:

View Larger Map

Még egyszer mindenkinek köszönjük a vásárlást és türelmet kérünk azoktól, akik még meg szeretnék vásárolni a májusi lapszámunkat.

Köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)