Hirdetés

Elindult a Steam stratégiai vására, ami furán értelmezi a műfajt

|

Vannak tradicionális RTS-ek, 4X stratégiai játékok, XCOM-szerű taktikai RPG-k, és teljesértékű szerepjátékok is a felhozatalban.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Valve szerint minden stratégiai játék, amiben gondolkodni kell, de távol álljon tőlünk, hogy megharagudjunk ezért, főleg, mert mindig szeretjük, ha a pénztárcánkhoz kíméletesen nyúlnak.

A Steam Stratégiai fesztiválja leakciózott egy halom kisebb-nagyobb címet, köztük olyan csodákkal, mint a Civilization VI, a Stellaris és a Pillars of Eternity II: Deafire. Igen, kicsit érdekes gondolat stratégiai játéknak hívni az utóbbit, de az biztos, hogy amennyiben végigjátszottátok a Baldur's Gate 3-at, úgy keresve sem találtok jobb helyettesítőt az Obsidian csodálatos szerepjátékánál.

Hirdetés

Ha mégis inkább a tradicionális stratégiák felé kanyarodnátok, akkor az Age of Empires IV: Anniversary Editionje és az Age of Empires II: Definitive Editionje mind-mind megér egy próbát (utóbbi pláne az akciós, 5 eurós áron, amiért szinte már kötelező behúzni).

A teljes felhozatalt megtaláljátok itt. Ha szeretnétek gondolkodni a vásárlásaitokon, akkor szeptember 4-ig agyalhattok, mivel a vásár aznap, pontban 19:00-kor fog véget érni, és azért akad itt tényleg pár olyan cím, ami megérdemli a figyelmet, törődést, pótlást, kipróbálást, szeretetet. Igény szerint választható.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)