Hirdetés

Előfizetéses rendszer került a Minecraftba

|

Ha esetleg növelnétek még a rezsit, itt egy újabb lehetőség: elérhetővé vált a Minecraft Marketplace Pass.

Hirdetés

A Minecraft Marketplace rengeteg extra tartalmat kínál a kalandoroknak. Pár dolcsiért felmarkolhatunk skincsomagokat, kalandvilágokat, túlélő spawn pontokat, textúracsomagokat, és rengeteg egyebet. Ezek árai néhol magasra rúghatnak, de a Microsoft kitalált valamit, hogy megkönnyítse a dolgunkat.

Megérkezett a Minecraft Marketplace Pass, egy havonta 4 dollárba kerülő szolgáltatás, amivel letölthetünk és felhasználhatunk marketplace-es tartalmakat nagy költségek nélkül. Nyilván van pár csavar a dologban: a Marketplace Pass előfizetőiként "csak" az éppen bérlettel elérhető 150 csomagból válogathatunk.

Hirdetés

A kínálat minden hónapban cserélődni fog, és a váltás után a korábban bérlettel felhasznált tartalmakat már nem fogjuk elérni. Ebben az esetben vagy törölnünk kell majd az adott Marketplace tartalmat, vagy ki kell fizetnünk annak teljes árát. A bérlettel minden hónapban felmarkolhatunk majd Character Creator tárgyakat is, melyeket meg is tarthatunk.

Az előfizetés pozitívuma, hogy része a Realms Plus csomagnak, ami azt jelenti, hogy ha szerverelérésért egyébként is fizettünk, akkor a Marketplace Passt grátiszként kapjuk meg. A Realms Plus előfizetés ára 2800 forint.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)