Hirdetés

Emberwind - érdekes platformer a Timetrap-től

|

Jó látni, hogy a fejlesztők nem hanyagolják az ugrándozós platformereket, és ilyen és hasonló játékokkal állnak elő, mint az Emberwind.

Hirdetés

Anno még az egész játékipar a platformjátékok körül forgott, akkor még hatalmas slágernek számítottak, és tökéletes játékélményt is nyújtottak. Mostanra a 3D-s játékok vették át a helyüket, és a technológia fejlődésével egyre kevesebb oldalnézetes ugrándozós játékot kapunk. De azok legalább nagyrészt ütnek.

Az Emberwind-ről nem sokat hallottunk, ám tegnap megjelent, és az alábbi trailer is arról tesz tanubizonyságot, hogy ez bizony nem rossz. Nem az a cél, hogy ugráljunk, hanem egy kis repkedéssel, és ki tudja még mi egyébbel is megbolondították a készítők. Engem a csak ugrándozós részek egy kicsit a Jazz Jackrabbit 2 sötét pályáira emlékeztetnek, de ez csak magánvélemény. A videó hangjáért elnézést kérünk, nem mi rontottuk el. Aki kipróbálná, vagy esetleg a teljes verzió is érdekli, az fáradjon el a játék honlapjára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)