Hirdetés

Jövő héten érkezik az Enderal, a legnagyobb ingyenes Skyrim mod

|

Az Enderal egy teljes Skyrim átalakítás új játékelemekkel, tájakkal, és egy 30 órás sztorival. Ja, és ingyen. Nézzétek meg, mit tud.

Hirdetés

Az Enderal: The Shards of Order egy nagyon komplex átalakítása a The Elder Scrolls V: Skyrimnek. Ugyan a Bethesda RPG-jét használja alapnak, de alig fogtok ráismerni bármire az eredetiből. Egy teljesen új világot kapunk egy 30 órás sztorival - teljesen ingyen.

A játék eredeti nyelve német, de nyilván a játékosok többsége már az angol verzióért döngetik a srácok ajtaját. A SureAITeam már nagy erőkkel dolgozik a fordításon, és ha minden a tervek szerint megy, akkor augusztus 15-re már biztosan játszható lesz.

A német kiadás egyébként már kint van, és minden szerepjáték rajongót lenyűgözött.

A fejlesztők elmondása szerint a világ kisebb, a küldetések száma kevesebb, de a sztori sokkal mélyebb és erősebb, mint amilyen a Skyrimben volt. Jövő héten kiderül, hogy igazuk volt-e. Ha rendelkezel a Skyrim bármilyen változatával, akkor ingyenesen töltheted majd le (semmilyen mod telepítése nem szükséges hozzá, minden benne lesz a csomagban) mondjuk innen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)