Hirdetés

Erősen szidják a játékot a The Day Before első értékelései

|

Korai hozzáféréssel már elérhető a The Day Before, és az első vásárlók nem kíméletesek vele.

Hirdetés

Két évvel ezelőtt jelentették be a The Day Before-t, egy már az első előzetese alapján is egészen érdekes shootert, aminek kiadását 2022 júniusára tervezték, de egy évvel elhalasztották a fejlesztők, miután úgy döntöttek, inkább váltanak Unreal Engine 4-ről Unreal Engine 5-re. 2023 januárjában aztán eltűnt a játék a Steamről, mint kiderült, azért, mert a nevét nem használhatta, azt ugyanis egy naptáralkalmazás fejlesztőcsapata foglalta be.

Végül az ügyet el tudták simítani, és ugyan a sokadik tervezett dátumra, 2023 novemberében sem jelent meg a The Day Before, a mai nappal végül legalább félkész változatban meg tudták mutatni az Fntasticnál, hogy tényleg nem akartak senkit átverni, valóban egy játék van az ígéretek mögött. Más kérdés, hogy milyen játék.

Hirdetés

A 38,99 euróba kerülő alkotás 19:00 óta játszható, eddig a pillanatig 444 értékelést kapott, melyek többsége negatív. Vannak, akik épphogy csak beléptek, és máris csalódottságukat fejezték ki, mások részletesebben leírják panaszaikat. Egy játékos például azt sérelmezi, hogy még a felbontást sem lehet átállítani, míg egy másik azt írja, hogy bár a fejlesztők nyílt világú MMO-t ígértek, itt a bejárható terület kicsi, a város kihalt, alig van néhány épület, amibe be lehet menni, és egyébként is inkább egy kimenekítős shooter ez.

Még a pozitív értékelések között is olyanokat találni, hogy "minden like-ért, amit ez az értékelés kap, megeszek egy kanál majonézt", vagy hogy "elkezdtem a játékot, lement az átvezető, majd a karakterem az örökkévalóságig zuhant ki a pályáról."

A szerverek sem bírják az iramot, amit a fejlesztők is elismertek, bár ők egyelőre annyit mondtak, az észak-amerikai állomás túlterhelt. Működik, csak túl gyorsan megtelik. Nem ígérték, hogy hamar orvosolni fogják, inkább tényt közöltek.

A SteamDB mérése alapján 35-38 ezren próbálnak egy időben játszani.

Hamarosan mi is nekiesünk, de sok jót nem remélünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)