Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted az Xbox Partner Preview műsort

|

Robotzsarut, Metal Gear Solidot és Alan Wake-et is mutogattak a zöldek.

Hirdetés

Amiképpen a Sony is szokott tartani kifejezetten olyan bemutatókat a State of Play keretében, ahol a partnerek és nem a belsős fejlesztések kapják a főszerepet, úgy az Xbox is ráerősít erre - pláne, hogy immáron a Bethesda mellett az Activision Blizzard is a Microsofté lett, így a saját játékaik prezentálása miatt már nem is marad idejük a partnerek játékait megvillantani. 

Az Xbox Partner Preview ezt a problémát hivatott orvosolni: fél órában annyi külsős címnek adtak reflektorfényt, amennyinek csak tudtak, és ezek között nem csak indie-k bújtak meg, hanem AAA-alkotások is olyan kiemelt stúdióktól, mint a Remedy vagy éppen a Konami. 

Hirdetés

Összeszedtük, hogy mi minden került terítékre az Xbox Partner Preview során, a linkeken keresztül a videókhoz juttok: 

  • A show-t a Yakuza: Like a Dragon folytatása, a 2024. január 26-án érkező Like a Dragon: Infinite Wealth nyitotta, amelyben új aktivitásokat mutattak be: egy külön szigeten garázdálkodhatunk.
  • A PowerWash Simulator készítői meglepő bejelentéssel jelentkeztek: egy gyors iramú, cyberpunk világban játszódó roguelite akciójátékot készítenek Ikaro: Will Not Die címmel. 
  • Az Amnesia: Machine for Pigs fejlesztőinek új horrorja, a Still Wakes the Deep gameplay-t villantott, 2024 elejére várhatjuk a Game Passba is. 
  • November 2-án befut a RoboCop: Rogue City, új trailer hype-olta a rajongókat rá. 
  • A Dungeons of Hinterberg fejlesztői megmutatták, hogy telik egy átlagos nap a játékukban: hol chilles hangulatban beszélgetünk és kapcsolatokat építünk, hol dungeonöket pucolunk ki. Valamikor 2024-ben vethetjük bele magunkat, a Game Pass-tulajok is. 
  • A 2019-es kaland, a Spirit of the North folytatást kap, cuki rókát és madarat, hangulatos helyszíneket ígért a trailer. 
  • Felbukkant a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater is, hogy egy, a játék motorjával készült betekintést kaphassunk. Unreal Engine 5-tel készül, szépnek ígérkezik. 
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

  • A falumenedzselős és harcolós Manor Lords kifejezetten a PC-s Game Pass-t célozza meg 2024. április 26-án, aztán később konzolokra is várhatjuk.
  • Ismét megmutatta magát az EA korábbi vezetőjének (Patrick Söderlund) és a DICE veteránjainak új stúdiója által készített The Finals, amely egy pörgős, modern és stílusos lövölde lesz. Október 26-ánr ajtol el a nyílt béta, PC-n rögzített felvételekkel hangolódhatunk rá. 
  • A Vin Diesel nevével fémjelzett Ark 2 ugyan nem volt itt, de az Ark: Survival Evolved remasterelt, Unreal Engine 5-ös kiadása, az Ark: Survival Ascended igen, videó bizonyítja. 
  • A végére tartogatták a legnagyobb durranást, az Alan Wake 2 gameplay jeleneteket és átvezetőket váltogató launch trailerét, amely segít eldönteni, hogy kell-ez ez nekünk. 

A műsort alább nézhetitek vissza teljes egészében: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)