Hirdetés

[Este 9-től] Late Night Live Aréna szeptemberi adás!

|

Rendhagyó módon ezúttal csütörtök helyett pénteken kerül sor a Late Night Live Aréna lebonyolítására.

Hirdetés

Újra itt a nagy csapat, megfogyva és megtörve, ahogy az az ilyen vénemberektől elvárható. Sajnos RG-nek más dolga akadt, de a napokban thai lányok importálásáról is szóltak a hírek, lehet, hogy a kettő összefüggésben van? Nem tudjuk, nem tudhatjuk, nem beszélhetünk róla. Annyi viszont biztos, hogy EndreMan, HP és Nightwolf itt lesz, illetve akármennyire is küzdöttek ellene, akármennyire is próbálták a környék összes vadászkutyáját ráuszítani, nem sikerült elkerülniük Paca megjelenését, bár ez nem jelenti azt, hogy ő nem fogja keservesen megbánni, nem lesznek álmatlan, könnyekkel teli éjszakái és nem kezd új életet Kubában. Hogy a kérdéseket ki olvassa be, azt még rejtély övezi, de este kilenckor erre is alpári sötétség borul (vagy fény derül, de inkább az előbbi).

Amennyiben kérdésetek van (LEGYEN!!!), azt ennél a hírnél tegyétek fel, és hogy könnyebb legyen megkülönböztetni az anyázástól, a komment elejére helyezzétek el a "Kérdés:" szócskát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)