Hirdetés

[Megjött EndreMan, pár perc] Late Night Live Aréna - itt kérdezzetek!

|

Ma este kilenctől újra átveszi a hatalmat a stúdió felett az esti trió, egy vendéggel kiegészítve. UPDATE: elnézést kérünk, de EndreMan költözése miatt késni fogunk az adással. Jelenleg nem tudjuk, mennyit.

Hirdetés

A tábori fáradalmakat kipihenve, újult erővel vetik bele magukat az estébe nyúló éjszakába a Late Night Live Aréna zsoldosai, illetve a meghívott sztárvendég, aki igazából se nem sztár, se nem vendég. Mivel nem szeretnénk ismét beleesni abba a hibába, hogy a titokzatoskodással túlzott elvárások legyenek a vendég személyét illetően, ezért eláruljuk, hogy Hunter kollégánkról van szó, aki gyakornokként funkcionál a csapatban.

Aki volt a mostani GS Táborban, régi ismerősként köszöntheti a fiatalembert, akit a műsorvezetői hármas megpróbál majd egy emberként elnyomni. Addig is a kérdéseiteket itt tehetitek fel, de ahogyan a délutáni Arénák esetében is lenni szokott, kérünk titeket, hogy a "Kérdés" szót tegyétek a mondókátok elé. Ne feledjétek, az itteni kérdések egy csipetnyi része bekerül a nyomtatott GameStarba is! Szeretettel várunk mindenkit este kilenctől!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)